Efterlysning: Vem är mannen längst till höger?

I vårt omfattande bildarkiv på ca 27 000 bilder händer det då och då att vi har svårt för att identifiera alla människor som förekommer på bild. Då tar vi gärna hjälp av er! Känner du till personen till längst till höger? Hör gärna av dig till oss, antingen via vårt kontaktformulär eller slå en signal, 0431- 752 90. (klicka på bilden för att förstora).  Efterlysning 2: Fotot taget cirka 1935, Från vänster von Cramm, “Storken” Östberg, Henkel och ?

Dela med dig här

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kan vara den skicklige hockey och tennisspelaren Gustav Jaenecke född
    som var Cramms dubbelpartner under 30 talet.

    Hälsa Oraklet Björn Hellberg (numera ej på spåret)

  2. Hej och tack för din kommentar. Vi har noterat hans namn.
    Ska hälsa Björn Hellberg från dig när jag träffar honom.

Lämna ett svar

Stäng meny