Jacob’s Creek och Pernod Ricard på museet

  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

På den svenska marknaden är Pernod Ricard licensierad importör, agent och konsult inom vin- och spritbranschen. Under Swedish Open är Jacob’s Creek officiell leverantör, genom Pernod Ricard.

Tennismuseet hade även i år förmånen att få bjuda våra företagssponsorer på en exklusiv vinprovning av sommelier Carolina Soudah.

Jakobs Creeks filosofi är att erbjuda ett sortiment av viner som passar alla tillfällen. De strävar ständigt efter att förbättra kvaliteten vid varje årgång genom att förfina sin vinframställning och ständigt få en allt större förståelse för deras olika vingårdar.

Pernod Ricard skapades 1975 genom en sammanslagning av de ledande franska anisproducenterna (Pernod och Ricard). Pernod Ricard finns representerade i de flesta länder. Här i Norden finns vi i alla länder med egna organisationer riktade på att bygga varumärken med samtidig respekt för vår miljö, våra kunder och våra samarbetspartners.

För mer information:
www.pernod-ricard.com

Dela med dig här

Lämna ett svar