Dressed for success när Ingrid Bentzer gästade Tennismuseet

  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Jonte Sjögren och Ingrid Bentzer pratar om gamla goda minnen på tennismuseet.”Tennis är inte bara en sport, det är ett sätt att leva”, så inleder Ingrid Bentzer sitt tal när hon och Moja Tennis besökte oss under damtennisveckan.

Förutom framgångsrika tjejer fanns även Jonte Sjögren på plats. Tillsammans berättar de två varmt om gamla minnen, allt från Davis Cup till WTA engagemang.

Ingrid är fortfarande den energiska och glada personen som vi minns från hennes professionella tenniskarriär. Den här dagen är det dock inte själva tennisspelandet som står i fokus – utan hur hon var klädd under tävlingarna. Med glimten i ögat och skrattet nära visar hon välhållna och vackra tennisklänningar – den ena glammigare än den andra.

Efter att ha visat sin egen kollektion fick modellerna från Moja Tennis även prova Ingrids stjärnklänningar, under stort jubel från besökarna på museet.

– Jag kommer faktiskt fortfarande i de här klänningarna, skrattar Ingrid nöjt och försäkrar att de bara är att tvätta och hänga upp.

En stor del av Ingrids och Jontes historia finns samlad på museet för allmän beskådan.

Dela med dig här

Lämna ett svar