Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen frukostbubblar

Marknadsföreningens Frukostklubb från Helsingborgsregionen gästar Båstad och Tennismuseet med dagens tema: DET GÅR INTE ATT VILA SIG I FORM

En betraktelse av vår förmåga att ge våra barn en jord att leva på. Hur går man från ambitioner och fina powerpoints till verkstad och riktiga resultat? Hur kan ett regionalt energibolag bidra? Det finns hopp! Anders Östlund har en lösning.

Anders Östlund är VD och koncernchef för Öresundskraft sedan 2008 – en östgöte på livslång och lycklig exil i Skåne. Anders älskar att jobba inom energibranschen eftersom det är en verksamhet som har så stor inverkan på samhällets utveckling och människors vardag. Med visionen ”Energi för en bättre värld – Kraft för regionen” som ledstjärna leder han Öresundskraft in i framtiden.

Dela med dig här

Lämna ett svar

Facebook

Hitta hit

Kontakt

Sveriges Tennismuseum
Köpmansgatan 2
269 35 BÅSTAD
Tel. 0702-728 561
info@sverigestennismuseum.se

Sverigestennismuseum 2019 –
 Made with love by Hjältebyrån AB

Stäng meny